Επιλογή Σελίδας

αρωματικο Marketing

Η Scent Aroma είναι μία από τις πρωτοπόρες επιχειρήσεις που ασχολούνται με το αρωματικό marketing σε επαγγελματικούς χώρους , έχοντας πολυετή εμπειρία έρευνα, ανάπτυξη παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες με συσκευές διάχυσης αρωμάτων και αιθέρια έλαια αρωμάτων σε ολους τους χώρους .

Τί είναι το Scent Marketing;

Το Scent Marketing σε έναν επαγγελματικό χώρο για την Scent Aroma είναι προσωπική υπόθεση, στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε την μυρωδιά αρώματος που θα αφήσει την επαγγελματική σφραγίδα μέσα στον χώρο σας ώστε να μείνει αξέχαστη στον κάθε πελάτη ή επισκέπτη ξεχωριστά. Η ηλεκτρονικές συσκευές διάχυσης ή καύσης αιθέριου ελαίου όπως και οι αρωματικές συσκευές spray είναι αυτές που θα προσφέρουν αυτό που πάντα επιθυμούσατε για την επιχείρηση σας. Τα αρωματικά χώρου που κατασκευάζει η εταιρία μας παρέχουν απαράμιλλη ποιότητα.

Ένας μέσος άνθρωπος εκτίθεται σε περισσότερα από 5.000 διαφημιστικά μηνύματα, κάθε ημέρα.

Εταιρείες όπως η Coca Cola, η Disney, η Apple, η Nike και πολλές άλλες, έχουν τόσο προβεβλημένη την εικόνα του λογοτύπου τους, ώστε, ακόμη και όταν δεν το αντιλαμβανόμαστε, επηρεάζουν ουσιαστικά την καταναλωτική συμπεριφορά μας.

Το Scent Marketing είναι ένα παντοδύναμο εργαλείο, για να συνδεθεί ο “κοινός στόχος” για προϊόντα, περιβάλλον & μάρκα (brand), σε συναισθηματικό επίπεδο. Μελέτες που έχουν γίνει μας έχουν δείξει ότι ένας μέσος άνθρωπος θυμάται μια μυρωδιά κατά 65% με ακρίβεια για έναν ολόκληρο χρόνο, ενώ το ίδιο άτομο θυμάται μια φωτογραφία κατά 50% με ακρίβεια για τρεις μήνες . Επομένως είναι πιθανότερο να θυμόμαστε κάποιο οσφρητικό ερέθισμα, από κάτι που βλέπουμε, ακούμε ή αγγίζουμε.
Την τελευταία δεκαετία, έχει παρατηρηθεί σταθερή αύξηση πολλών ερευνών που σχετίζονται με την επιρροή και τα οφέλη οσφρητικών ερεθισμάτων σε ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους, εργασίας, φιλοξενίας, διασκέδασης, παραμονής, και πώλησης υπηρεσιών και αγαθών.

Δοκιμάσετε τα οφέλη που θα είχε το Scent Marketing στον χώρο σας.

Εάν θα θέλατε και εσείς να μας γνωρίσετε και να δοκιμάσετε τα οφέλη που θα είχε το Scent Marketing και της Επικοινωνιακής Μυρωδιάς στον χώρο σας επικοινωνήστε μαζί μας και ένας από τους αντιπροσώπους μας θα επισκεφτεί τον χώρο σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Πρωτοπόροι στις έρευνες υπήρξαν, το Αμερικανικό Smell & Taste Research Foundation, καθώς και το εμπορικό brand Samsung.

Οι δύο ερευνητικές ομάδες, κατέληξαν σε εντυπωσιακά συμπεράσματα για τα εμπορικά σήματα και τα εμπορικά αποτελέσματα, όταν στο περιβάλλον που πραγματοποιείται εμπορική δραστηριότητα, διαχέονται κατάλληλα οσφρητικά ερεθίσματα.

  • Αύξηση Πωλήσεων & Εμπιστοσύνη πελατών στην Μάρκα
  • Αύξηση της Αντίληψης για την Ποιότητα
  • Αίσθημα Ευχάριστης Παραμονής & Αύξηση Χρόνου Παραμονής
  • Σύνδεση μάρκας/προϊόντος με Συνειρμικές Αναμνήσεις
  • Διαφοροποίηση από τον Ανταγωνισμό
  • Αύξηση Παραγωγικότητας του προσωπικού

Μυρωδιές και αρώματα, είναι δυνατόν να προκαλέσουν συγκεκριμένες συναισθηματικές αντιδράσεις και συνειρμικές αναμνήσεις.

Οι υποδοχείς όσφρησης του εγκεφάλου, συνδέονται άμεσα με το μεταιχμιακό ή στεφανιαίο σύστημα (limbic system), το πλέον πρωτόλειο τμήμα του ανθρώπινου εγκεφάλου, στο οποίο βρίσκονται τα κέντρα αναμνήσεων και συναισθημάτων.

Scent Branding

Ενισχύστε την δύναμη της επωνυμία σας με ένα δικό σας άρωμα.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ;

SCENT BRANDING

Η αίσθηση της όσφρησης επεξεργάζεται από το περιοριστικό σύστημα του εγκεφάλου μας που βρίσκεται στην αριστερή πλευρά του εγκεφάλου μας. Αυτή η άμεση διαδρομή προς το συναισθηματικό μέρος του εγκεφάλου μας σημαίνει ότι το άρωμα δεν χρειάζεται να επεξεργαστεί ή να ερμηνευτεί.

Η μυρωδιά (αίσθηση όσφρησης) χρησιμοποιείται στην αύξηση πωλήσεων στις εταιρίες, διότι αυξάνει την ανάμνηση των πελατών. Η μυρωδιά είναι η αίσθηση που συνδέεται περισσότερο με τη συναισθηματική μας ανάμνηση. Μπορεί να δημιουργήσει άμεσες συνδέσεις μεταξύ μιας μάρκας και άλλων μνημών. Οι μελέτες για το νευρομάρκετινγκ δείχνουν ότι το 75% των συναισθημάτων προκαλείται από τη μυρωδιά. Η μυρωδιά συνδέεται με την ευχαρίστηση και την ευεξία, το συναίσθημα και τη μνήμη. Ως εκ τούτου, μπορεί να επηρεάσει τη συναισθηματική κατάσταση και τη διάθεση των πελατών, ώστε να κάνουν τους πελάτες πιο επιρρεπείς και ακόμη και να επηρεάσουν τη συμπεριφορά των πελατών.

 

Μερικά Παραδείγματα επιτυχημένων Scent Marketing

Δείτε τον κατάλογο προσδιοριστικών αρωμάτων