Επιλογή Σελίδας

Διαχείριση Ακινήτων & Κτηματικές Επιχειρήσεις

Το real estate είναι μια ανταγωνιστική αγορά. Δώστε ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην
επιχείρησή σας χρησιμοποιώντας άρωμα.

Ενισχύστε την εμπειρία των επισκεπτών

ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Η ατμόσφαιρα που έχετε διαμορφώσει με προσοχή, μελετώντας τα φωτιστικά και την επιλογή γραφικών, το χρώμα και το ύφος των επίπλων, ακόμα και τη διάταξη και τις λειτουργίες των χώρων σας, μπορεί να βελτιωθεί περαιτέρω χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες στρατηγικές αρωματισμού. Μπορείτε να ενισχύσετε την εμπειρία των αγοραστών σας με άρωμα, σε συνδυασμό με τις μουσικές και διακοσμητικές επιλογές που έχετε κάνει.

Πολλές επιχειρήσεις ακινήτων πολυτελείας έχουν ήδη αντιληφθεί αυτή την τάση και ενσωματώνουν αρώματα σχεδιαστών στα κτίριά τους. Ο αρωματισμός βασικών χώρων επαυξάνει το αίσθημα της ποιότητας και της πολυτέλειας, ενθαρρύνοντας τους αγοραστές να θυμούνται και να επιλέγουν τα ακίνητά σας έναντι άλλων. Σκεφτείτε τι επιδιώκετε στην εικόνα σας. Η συνεργασία με το Aroma360 που θα σας βοηθήσει να ορίσετε το άρωμα της επιχείρησής σας ώστε να ταιριάζει με τις αρχιτεκτονικές και σχεδιαστικές σας επιλογές θα εδραιώσει το εμπορικό σας σήμα στο υποσυνείδητο των πελατών σας. Ελάτε να σας δείξουμε πώς μπορείτε να ενισχύσετε την ατμόσφαιρα των ακινήτων σας και να εκμεταλλευτείτε την πιο ισχυρή και πρωτόγονη αίσθηση των ανθρώπων: την αίσθηση της όσφρησης.

Μάθετε πώς το Scent Aroma μπορεί να σας βοηθήσει να συνδεθείτε με τους αγοραστές σας σε συναισθηματικό επίπεδο, ώστε να ενθαρρύνετε μια θετική σύνδεση των πελατών με τα κτίρια επαγγελματικής ή οικιστικής χρήσης που προωθείτε.
Ανακαλύψτε πώς το Scent Aroma μπορεί να σας βοηθήσει να προσθέσετε ένα διακριτικό στοιχείο επιρροής στα ακίνητά σας, κάνοντάς τα να ξεχωρίζουν από των ανταγωνιστών σας.