Επιλογή Σελίδας

Καταστήματα Λιανικής Πώλησης

Με έναν ισχυρό ανταγωνισμό αμέτρητων brands, συμπεριλαμβανομένων των online αγορών που επιτρέπουν
στους πελάτες να ψωνίζουν από την άνεση του σπιτιού τους, τα καταστήματα λιανικής πώλησης χρειάζονται πλέον, περισσότερο από ποτέ, ένα πλεονέκτημα στο μάρκετινγκ.

Ενισχύστε την εμπειρία των πελατών

ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Πετυχημένοι όμιλοι, όπως η Nike, η Sony και η Apple, έχουν βρει δημιουργικές λύσεις γύρω από αυτό το πρόβλημα, διαχέοντας συγκεκριμένα, στρατηγικά σχεδιασμένα αρώματα σε όλα τους τα καταστήματα, ενώ έχουν βρει ακόμη και τρόπους ενσωμάτωσης του αρώματος τους στα προϊόντα και τη συσκευασία τους.

Αρωματίζω σημαίνει κερδίζω

Για να επιτύχεις στο λιανικό εμπόριο, η θετική εμπειρία των πελατών είναι καθοριστική. Ο αρωματισμός χώρου μπορεί να συμβάλλει σημαντικά στην προσέλκυση του πελάτη, πριν ακόμα έρθει σε επαφή με οτιδήποτε άλλο εντός της επιχείρησης. Ένα ξεχωριστό, ευχάριστο άρωμα μπορεί να συνδυάσει στοιχεία διακόσμησης, ύφους και διάθεσης για να διαμορφώσει συγκεκριμένη ατμόσφαιρα, ενώ προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά μπορούν να επηρεάσουν την πρόθεση του πελάτη να αγοράσει.
Είτε ασχολείστε με υλικά αγαθά είτε με αναλώσιμα προϊόντα, το άρωμα μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε τον χρόνο παραμονής των πελατών στο κατάστημά σας κατά 20%. Η επιλογή ενός αρώματος που αντιπροσωπεύει καλύτερα το εμπορικό σήμα και τα προϊόντα του μπορεί να επηρεάσει περαιτέρω αυτό το αποτέλεσμα αυξάνοντας τις πωλήσεις καθώς και την αντιληπτή ποιότητα των προϊόντων σας.

Τα περισσότερα brands που έχουν εντάξει τον αρωματισμό χώρου στα καταστήματα λιανικής πώλησης έχουν μείνει πολύ ικανοποιημένα από τα επιτυχή αποτελέσματα. Όταν στα καταστήματα λιανικής αναπτύσσεται η κατάλληλη στρατηγική scent marketing, το υψηλότερο επίπεδο εμπιστοσύνης στο brand και η αύξηση των πωλήσεων είναι μόνο μερικές από τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει.

Ανακαλύψτε τις λύσεις Scent Aroma και τα αποτελέσματα που έχουν στο ύψος των πωλήσεών σας