Επιλογή Σελίδας

η Εταιρια μασ

Η Scent Aroma είναι μία από τις πρωτοπόρες επιχειρήσεις που ασχολούνται με το αρωματικό marketing σε επαγγελματικούς χώρους , έχοντας πολυετή εμπειρία έρευνα, ανάπτυξη παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες με συσκευές διάχυσης αρωμάτων και αιθέρια έλαια αρωμάτων σε ολους τους χώρους .

15 Χρόνια Κοντά σας

Σχετικά με εμάς

Το Scent Aroma έχει εγκαταστήσει εκατοντάδες συσκευές διάχυσης αρωμάτων σε πολλές χώρες, οι οποίες προσφέρουν προηγμένες υπηρεσίες διάχυσης αρωμάτων και ολοκληρωμένες λύσεις marketing αρωμάτων για πολυτελή ξενοδοχεία, λιανικό εμπόριο, ψυχαγωγία και ψυχαγωγία και ιατρικά ιδρύματα.

Το Scent Aroma επενδύει πάντα την καινοτομία . Εκτός από την μεγάλη γκάμα εξοπλισμού της, διαθέτη επίσης πάνω από 420 είδη αρωμάτων για να καλύψει τις μοναδικές ανάγκες διαφόρων πελατών ( πάντα με γνώμονα την μοναδικότητα ενός αρώματος). Η πλήρης γκάμα των προϊόντων Scent Aroma ανταποκρίνεται σε όλες τις διεθνείς πιστοποιήσεις ασφάλειας και τα αρωματοποιίας.

Στο προσεχές μέλλον, το Scent Aroma θα αποτελέσει το περίφημο σύμβολο της μάρκας αρωμάτων. Η Scent Aroma θυγατρική εταιρία της Net Professional θα παρέχει συνεχώς προϊόντα και υπηρεσίες αρωμάτων με την υψηλότερη ποιότητα, ασφάλεια και αποδοτικότητα στους πελάτες της.

Επιλέξτε Scent Aroma, επιλέξτε την τέλεια εμπειρία αρώματος!