Επιλογή Σελίδας

η Εταιρια μασ

Η Scent Aroma είναι μία από τις πρωτοπόρες επιχειρήσεις που ασχολούνται με το αρωματικό marketing σε επαγγελματικούς χώρους , έχοντας πολυετή εμπειρία έρευνα, ανάπτυξη παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες με συσκευές διάχυσης αρωμάτων και αιθέρια έλαια αρωμάτων σε ολους τους χώρους .

15 Χρόνια Κοντά σας

Σχετικα με εμας

Το Scent Aroma έχει εγκαταστήσει εκατοντάδες συσκευές διάχυσης αρωμάτων σε πολλές χώρες, οι οποίες προσφέρουν προηγμένες υπηρεσίες διάχυσης αρωμάτων και ολοκληρωμένες λύσεις marketing αρωμάτων για πολυτελή ξενοδοχεία, λιανικό εμπόριο, ψυχαγωγία και ψυχαγωγία και ιατρικά ιδρύματα.

Το Scent Aroma επενδύει πάντα την καινοτομία . Εκτός από την μεγάλη γκάμα εξοπλισμού της, διαθέτη επίσης πάνω από 420 είδη αρωμάτων για να καλύψει τις μοναδικές ανάγκες διαφόρων πελατών ( πάντα με γνώμονα την μοναδικότητα ενός αρώματος). Η πλήρης γκάμα των προϊόντων Scent Aroma ανταποκρίνεται σε όλες τις διεθνείς πιστοποιήσεις ασφάλειας και τα αρωματοποιίας.

Στο προσεχές μέλλον, το Scent Aroma θα αποτελέσει το περίφημο σύμβολο της μάρκας αρωμάτων. Η Scent Aroma θυγατρική εταιρία της Net Professional θα παρέχει συνεχώς προϊόντα και υπηρεσίες αρωμάτων με την υψηλότερη ποιότητα, ασφάλεια και αποδοτικότητα στους πελάτες της.

Επιλέξτε Scent Aroma, επιλέξτε την τέλεια εμπειρία αρώματος!

Έρευνα και Εξέλιξη

Πλούσια βιβλιοθήκη αιθέριων ελαίων, δίνει την δυνατότητα στην Scent Aroma, να υλοποιεί επαρκώς στις ανάγκες και απαιτήσεις, τόσο των νέων συνεργασιών της, όσο και στη βελτίωση του υπάρχοντος portfolio.

Oσφρητικά ερεθίσματα

Εξειδικευμένη αρωματοποιοί, σε άριστα εξοπλισμένες εγκαταστάσεις, σχεδιάζουν και αναπτύσσουν αρώματα (fromscratch), σύμφωνα πάντα με της προτιμήσεις, και της κατευθυντήριες ανάγκες συναισθηματικών αποτελεσμάτων, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους σύνθεσης αρωμάτων ή όπως εμείς συνηθίζουμε να λέμε, οσφρητικών ερεθισμάτων.
Σε αυτό μας έχουν βοηθήσει μεγάλες συνεργασία με τους κορυφαίους ανά τον κόσμο οίκους αρωματοποϊίας όπως οι Firmenich, IFF & Takasago, σχεδιάζουμε σύγχρονα προϊόντα, δημιουργούμε αποτελεσματικές λύσεις και παρέχουμε καινοτόμες προτάσεις, εξασφαλίζοντας υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες και εξαιρετικής ποιότητος προϊόντα.

Μεθοδολογία

Μετά από 15 χρόνια έρευνας πάνω στην επικοινωνιακή μυρωδιά η Scent Aroma σε κάθε έργο έχει μονοσήμαντη εξέλιξη την επιτυχία και εστιάζει σε τρία διαδοχικά επίπεδα μελέτης, φροντίδας και εφαρμογής.

Η Ανάγκη

Ανίχνευση των ιδιαιτεροτήτων του χώρου ανάλογα με της συνθήκες του περιβάλλοντος εφαρμογής, της ανάγκες του πελάτη, των προϊόντων και των συνηθειών της αγοράς καθώς και του κοινού στόχου σας.

 

Σχεδιασμός

Η ανάθεση του έργου μας, σχεδιάζεται εξολοκλήρου από την αρχή μελετώντας με γνώμονα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, εξασφαλίζοντας tailor made λύσεις, που στοχεύουν το μήνυμα  που θέλει να περάσει ο πελάτης μας.

 

Υλοποίηση

Υλοποίηση με σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους αρωματοποϊίας και καινοτόμες συσκευές εφαρμογής παρέχουν σε εσάς μια αποτελεσματικές ενέργειες marketing και δυνατότητα παραγωγής private label προϊόντων, με το unique scent identity του πελάτη σας.