Επιλογή Σελίδας

Γραφειακές Εγκαταστάσεις

Το περιβάλλον εργασίας παίζει έναν σύνθετο ρόλο στη συνολική επιτυχία των εργαζομένων κατά τη διάρκεια της εργασίας.

Ανανεώστε τον χώρο εργασίας σας

ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Δημιουργήστε το είδος του περιβάλλοντος που ενθαρρύνει τους υπαλλήλους σας να εργάζονται σκληρά απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τον χώρο εργασίας τους. Ο αρωματισμός χώρου επιδρά στο περιβάλλον σας με τρόπο που ακόμη και τα πιο ακριβά έπιπλα και διακοσμητικά στοιχεία δεν μπορούν. Δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα στο γραφείο σας που θα προωθεί τη ροή ιδεών και την άνθιση της παραγωγικότητας.
Έρευνες δείχνουν ότι οι άνθρωποι που εργάζονται σε αρωματισμένους χώρους επιδεικνύουν μεγαλύτερη αυτάρκεια και είναι πιο πιθανό να υιοθετήσουν παραγωγικές στρατηγικές εργασίας. Τα σωστά συστατικά σε ένα άρωμα μπορεί να έχουν τεράστια επίδραση στους υπαλλήλους σας. Μελέτες έχουν δείξει ότι τα ποσοστά σφάλματος στην πληκτρολόγηση μειώθηκαν σημαντικά όταν οι χειριστές ήταν εκτεθειμένοι σε αρώματα λεμονιού και λεβάντας, ενώ σημειώθηκε αυξημένη απόδοση σε ταχύτητα και ακρίβεια όταν εργάζονταν σε αρώματα όπως η μέντα.
Ο αρωματισμός ενός εμπορικού γραφείου μπορεί όχι μόνο να βοηθήσει στα παραπάνω στοιχεία παραγωγικότητας, αλλά και να δημιουργήσει μια πιο ευχάριστη αίσθηση, να μειώσει το άγχος και να αυξήσει το αίσθημα εμπιστοσύνης.

Ο αρωματισμός χώρου μπορεί να επηρεάσει υποσυνείδητα οποιονδήποτε στο γραφείο σας. Μπορείτε να επιλέξετε ένα άρωμα που προορίζεται για τις πιο πολυσύχναστες ζώνες εργασίας σας προκειμένου να αυξήσετε την παραγωγικότητα. Αντίθετα, μπορείτε να επιλέξετε μια εντελώς διαφορετική μυρωδιά για το λόμπι ή τον χώρο αναμονής που να εμπνέει συναισθήματα ηρεμίας και εμπιστοσύνης, και ακόμη να μειώνει την αντιληπτή διάρκεια του χρόνου αναμονής, κάτι που ακόμα και η πιο άνετη καρέκλα ή η πιο καλαίσθητη διακόσμηση δεν μπορούν να πετύχουν.

Ανακαλύψτε τις λύσεις Scent Aroma που μπορούν να μεταμορφώσουν την λειτουργικότητα του γραφείου σας.