Επιλογή Σελίδας

ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Η χρήση αρώματος αποτελεί μια μέθοδο βελτίωσης της ικανοποίησης των πελατών και
αύξησης του επίπεδου εξυπηρέτησης τους

Διατήρηση Πελατολόγιου

ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Οι πελάτες μπορούν εύκολα να έχουν διαδικτυακή πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές προϊόντων και τα πλεονεκτήματα της επωνυμίας, προκαλώντας τους να εξετάσουν την εναλλαγή των τραπεζικών παρόχων πιο συχνά από ότι στο παρελθόν, πράγμα που σημαίνει ότι οι χρηματοπιστωτικοί και τραπεζικοί οργανισμοί βρίσκονται σε συνεχή ανταγωνισμό μεταξύ τους για να κερδίσουν και να διατηρήσουν τους πελάτες τους. Μια βελτιωμένη εμπειρία πελατών είναι ένας ισχυρός τρόπος διατήρησης των πελατολογίου. Η χρήση αρώματος αποτελεί μια μέθοδο βελτίωσης της ικανοποίησης των πελατών και αύξησης του επίπεδου εξυπηρέτησης τους.

Η προσθήκη ενός αρώματος στα υποκαταστήματα των τραπεζών μπορεί να δημιουργήσει μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα για τους αγχώδεις πελάτες ή να δημιουργήσει ένα πιο ευχάριστο περιβάλλον για όσους μπορεί να αντιλαμβάνονται την τραπεζική εμπειρία ως αγχωτική ή ανιαρή. Εάν οι πελάτες είναι πιο χαλαροί και άνετοι, θα έχουν μια πιο θετική εμπειρία με αποτέλεσμα μεγαλύτερη διατήρηση πελατών.

Η αναμονή σε μεγάλες ουρές μπορεί να είναι απογοητευτική και να οδηγήσει σε αρνητική εμπειρία για τους πελάτες. Οι έρευνες δείχνουν ότι τα αρωματισμένα περιβάλλοντα έχουν αυξημένα επίπεδα ικανοποίησης του πελάτη και γίνονται αντιληπτά πιο ευνοϊκά από τους πελάτες.
“Ο αρωματισμός του χώρου βελτιώνει την αξιολόγηση των πελατών και δημιουργεί την αίσθηση λιγότερου χρόνου αναμονής στο κατάστημα”

Επιχειρηματικά οφέλη: 

Ένα εταιρικό άρωμα έχει πολλά οφέλη. Όχι μόνο επιτρέπει στο εμπορικό σήμα να συνδεθεί με τους πελάτες σε ένα πιο προσωπικό και συναισθηματικό επίπεδο σε σχέση με το παραδοσιακό μάρκετινγκ, αλλά οδηγεί επίσης σε ισχυρότερη αναγνώριση του brand, που σχετίζεται με την εμπειρία ενός πελάτη. Αυτό είναι ακόμα πιο σημαντικό για τις τράπεζες καθώς μπαίνουμε στην εποχή της ηλεκτρονικής τραπεζικής συναλλαγής. Η ανάγκη επίσκεψης ενός υποκαταστήματος μειώνεται, οπότε για τις περιορισμένες ώρες που σας επισκέπτονται οι πελάτες σας, θέλετε να εξασφαλίσετε μια πιο προσωπική και αξέχαστη εμπειρία.

Έχοντας ψηφιστεί «Η πιο αξιοσέβαστη επιχείρηση στην Κίνα», η China Merchants Bank ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό μέσω μιας ισχυρής εστίασης στην καινοτομία, την ποιότητα των υπηρεσιών και τις προηγμένες τεχνολογίες. Χάρη στη δύναμη του αρώματος, η China Merchants Bank είναι πλέον σε θέση να συνδεθεί με τους πελάτες της σε ένα πολύ βαθύτερο επίπεδο. Στόχος είναι να δημιουργηθεί μια διαρκής εντύπωση ώστε να επιτευχθεί η συνολική ικανοποίηση του πελάτη.
Έχει αποδειχθεί ότι ο αρωματισμός του χώρου μειώνει τον αντιληπτό χρόνο που ξοδεύεται σε ένα υποκατάστημα ή την αναμονή στην ουρά και τα επίπεδα υπηρεσιών αξιολογούνται ευνοϊκότερα. Το αρωματισμένο περιβάλλον υποστηρίζει όπως κανένα άλλο μέσο το πιο πολύτιμο στοιχείο σας, το εμπορικό σήμα σας.